Legfrissebb hírek

  • Közösségi média!

Mikulás

Date: december 6, 2015 Author: Szabó Eszter Categories: Legfrissebb hírek

mikiDrámahétünkön érdekes dolog történt velünk: levelet kaptunk Joulumuttitól, a Mikulás feleségétől! Azt panaszolta el nekünk, hogy a kópé krampuszok átrajzolták a Mikulas térképét, amit az öreg nem vesz észre, mert romlik a látása, és persze így a szemüvegét sem találja. Meg kell akadályoznunk, hogy Katika mandzsettagombot, Pistike púdert, Józsi bácsi hajasbabát, Mari neni pedig fénykardot kapjon tévedesből!
Elkezdtük hát felfedezni ilyen szemmel a környékünket – megszámoljuk hány ház van az utcákban, hány lépés egy utca, milyen messze van a fenyves és sok màs hely, amit szeretünk.
Elkészítettük közös erővel a környék térképét; éjjeli túránkon megtaláltuk a szemüvegét is, bár sajnos a rénszarvasok véletlenül, így eltört benne a lencse.

Joulumutti iránymutatásainak köszönhetően megtaláltuk a varázsposta ládáját a János hegyen, így fel tudtuk adni Mikinek még időben a szükséges holmikat.

Jutalmul eljött hozzánk, hozott sok finomságot és még egy adventi naptárat is!

Köszönjünk, Mikulás! Jövőre is számíthatsz ránk!

 

Nyílt napok a Vitamaxi Iskola-előkészítőben!

Szeretettel várunk minden kedves szülőt!

Jöjjön el és pillantson be hétköznapjainkba 2018. február 5-8. (hétfő-csütörtök) között!

Egy-egy napon egyszerre maximum 10 főt tudunk fogadni, ezért a korlátozott létszám miatt előzetes bejelentkezés szükséges!

E-mail: zsemle@vitamaxi.hu Telefon: +36-30-21-26-646

További információ:

Facebook oldalunkon: https://www.facebook.com/Vitamaxi-Iskola-előkészítő-216742305198948/

Honlapunkon: