Legfrissebb hírek

  • Közösségi média!

Mikulás

Date: december 6, 2015 Author: Szabó Eszter Categories: Legfrissebb hírek

mikiDrámahétünkön érdekes dolog történt velünk: levelet kaptunk Joulumuttitól, a Mikulás feleségétől! Azt panaszolta el nekünk, hogy a kópé krampuszok átrajzolták a Mikulas térképét, amit az öreg nem vesz észre, mert romlik a látása, és persze így a szemüvegét sem találja. Meg kell akadályoznunk, hogy Katika mandzsettagombot, Pistike púdert, Józsi bácsi hajasbabát, Mari neni pedig fénykardot kapjon tévedesből!
Elkezdtük hát felfedezni ilyen szemmel a környékünket – megszámoljuk hány ház van az utcákban, hány lépés egy utca, milyen messze van a fenyves és sok màs hely, amit szeretünk.
Elkészítettük közös erővel a környék térképét; éjjeli túránkon megtaláltuk a szemüvegét is, bár sajnos a rénszarvasok véletlenül, így eltört benne a lencse.

Joulumutti iránymutatásainak köszönhetően megtaláltuk a varázsposta ládáját a János hegyen, így fel tudtuk adni Mikinek még időben a szükséges holmikat.

Jutalmul eljött hozzánk, hozott sok finomságot és még egy adventi naptárat is!

Köszönjünk, Mikulás! Jövőre is számíthatsz ránk!

 

Óvodapedagógus állás!

Budaörsön, a Vitamini óvodába, kétcsoportos intézményünkbe (2040 Budaörs, Szőlő köz 1.) legkésőbb 2018. augusztusi kezdéssel, határozatlan időre, szakmailag elkötelezett, mosolygós, kedves óvodapedagógust keresünk.

Lehetsz pályakezdő vagy gyakorlott, szeretettel várunk!
 Nem csak a gyerekek, a felnőttek is várnak egy jókedvű, lelkes, kreatív óvodapedagógust.

Jelentkezés:
Tóth Balázsné óvodavezetőnél
E-mail: bori@vitaminik.hu

Bővebb információ az óvodáról: http://www.vitaminik.hu