Legfrissebb hírek

  • Közösségi média!

Anyák napja

Date: május 10, 2015 Author: Szabó Eszter Categories: Legfrissebb hírek

Hosszú ideje készülünk az Anyák napi köszöntésre. Már február elején elkezdtük gondozni liliomhagymáinkat, melyek növekedését minden nap figyelemmel kísértük – “Gazda szeme hízlalja a disznót.” Szépen fejlődtek is, éppen időben kezdték kibontani szirmaikat. Mindenki nagy izgalommal várta, milyen színű lesz az övé.!

Igazán sok türelemre volt szüksége a gyerekeknek ahhoz, hogy ezt nyugalommal kivárják. Megtanulták, hogy a természetnek bizony nem lehet parancsolni! Ő maga dönti el, melyik mekkorára nő és mikor, milyen színű virágot hoz majd. Mi csupán annyit tehetünk, hogy szeretettel és odafigyeléssel gondozzuk.

Verset mindenki maga választott egy jó hosszú listáról. Eldönthették, melyik illik legjobban édesanyához, melyiktől lesznek könnyesek a szemek. 🙂

Aki tudta, a nagymamát is elhozta, sőt, akadt dédmama is a jelenlévők között. Ők hatalmas orgonacsokrot kaptak, amit délelőtt együtt szedtünk a kertben a gyerekekkel.

Mindenki szívesen fogyasztotta a napközben sütött szív alakú süteményeket, amit minden gyerkőc maga formázott, díszített kézzel. A tésztáját együtt gyúrtuk be. Emellett képeslapot készítettünk, melynek borítójára virágot varrtunk, bele pedig a gyerekek gondolatai kerültek.

Nekünk, pedagógusoknak is megható volt az esemény!

Óvodapedagógus állás!

Budaörsön, a Vitamini óvodába, kétcsoportos intézményünkbe (2040 Budaörs, Szőlő köz 1.) legkésőbb 2018. augusztusi kezdéssel, határozatlan időre, szakmailag elkötelezett, mosolygós, kedves óvodapedagógust keresünk.

Lehetsz pályakezdő vagy gyakorlott, szeretettel várunk!
 Nem csak a gyerekek, a felnőttek is várnak egy jókedvű, lelkes, kreatív óvodapedagógust.

Jelentkezés:
Tóth Balázsné óvodavezetőnél
E-mail: bori@vitaminik.hu

Bővebb információ az óvodáról: http://www.vitaminik.hu