térítési díjak

  • Közösségi média!

térítési díjak

Itt adunk tájékoztatást a térítési díjakról  és a Budaörs Város Önkormányzat által a budaörsi szülő(k) gyermekeinek biztosított támogatásról.  

  Térítési díj budaörsi támogatás esetén
Havi díj: 120 000 Ft 70 000 Ft
Ebéd/alkalom: 1000 Ft 1000 Ft
Ügyeleti díj nyitvatartási időn túl / fél óra: 600 Ft 600 Ft

Fizetés módjai: Készpénzben, vagy átutalással az Egyesület számlájára. Számlatulajdonos: Fitskool Oktatási Egyesület Számlavezető bank:  Budapest Bank Bankszámlaszám: 10101126-80211100-01002000 Bank honlap: http://www.budapestbank.hu

A térítési díjak az ebéd kivételével minden étkezést tartalmaznak.

A Vitamaxi iskola-előkészítő program 11 hónapos intervallumot ölel fel, így a térítési díj 11 hónapon át esedékes, melybe a téli és a tavaszi szünet (kb. 12 munkanap) is beletartozik. A nyári zárás augusztus hónap (4 hét) idejére nem kérünk díjat. Őszi szünetet nem tartunk.

Hiányzás esetén kizárólag az – időben lemondott – ebédek díját tudjuk jóváírni, a havi díjak ilyenkor is fizetendők!

Lehetőség van a nyitvatartási időn túli érkezésre és távozásra. Ez esetben minden megkezdett fél óráért 600 Ft-ot számítunk fel!

Önkormányzati támogatás budaörsieknek

Jelenleg tíz (10) budaörsi gyermek támogatott ellátására van szerződésünk Budaörs Város Önkormányzatával. Feltételek: – Legalább az egyik szülő és a gyermek budaörsi állandó lakos, életvitelszerűen Budaörsön él.  Ezt igazolni a lakcímkártya másolatokkal kell. – Írásos szakvélemény a nevelési tanácsadótól. Amennyiben a fenti feltételeknek megfeleltek, és van még szabad támogatott férőhely,  kérelmezhetitek a gyermek felvételét a Vitamaxi iskola-előkészítő csoportba. Kattints ide a beiratkozáshoz!