Legfrissebb hírek

  • Közösségi média!

Vitamaxi  tábor és búcsúbuli

Date: augusztus 18, 2015 Author: Szabó Eszter Categories: Legfrissebb hírek

 

Tanévünk végéhez érkezve mindig összeszorul a szívünk, mert már tudjuk, hamarosan el kell engedjük őket iskolába. De még mielőtt ezt megtennénk, méltó búcsút veszünk egymástól: táborba megyünk!

Sokaknak (ha nem mindenkinek) ez az első olyan alkalom, amikor a szülőktől távol, nem rokonoknál vagy barátoknál alszanak, ráadásul idegen helyen. Elsőre rémisztőn hangzik, de valójában hatalmas buli! Természetesen elősegítjük a ráhangolódást, melynek köszönhetően végül a gyerekek könnyebben vesznek búcsút szüleiktől, mint fordítva J Ez is az iskolássá avatás részét képzi! Három napot, két éjszakát töltöttünk el a Balaton partján, Zamárdiban.

Fantasztikus időnk volt! Minden nap felfedeztünk egy kis darabot a környékből (kilátó, kikötő, játszóterek, Szamárkő, stb.), tartottunk csendes pihenőt (melyek alatt mesét néztünk a hűs szálásunkon) és természetesen a strandolás sem maradhatott ki! Egyik esténken bevetettük magunkat a helyi Kertmoziba, a másik éjen szalonnasütéssel búcsúztattuk a mögöttünk álló évet. Jó volt felidézni a legkedvesebb élményeket!

Táborunk a Vitamaxi kertjébe való visszaérkezéssel ért véget, ahol a szülők már vártak minket rengeteg finom, otthon sütött süteménnyel.

Búcsúverssel, tarisznyával, öleléssel és könnyekkel búcsúztunk egymástól.

Köszönjük, 2014/2015-ös tanév! Örökké őrizni fogjuk évzáróa közös emlékeket.

Nyílt napok a Vitamaxi Iskola-előkészítőben!

Szeretettel várunk minden kedves szülőt!

Jöjjön el és pillantson be hétköznapjainkba 2018. február 5-8. (hétfő-csütörtök) között!

Egy-egy napon egyszerre maximum 10 főt tudunk fogadni, ezért a korlátozott létszám miatt előzetes bejelentkezés szükséges!

E-mail: zsemle@vitamaxi.hu Telefon: +36-30-21-26-646

További információ:

Facebook oldalunkon: https://www.facebook.com/Vitamaxi-Iskola-előkészítő-216742305198948/

Honlapunkon: