Legfrissebb hírek

  • Közösségi média!

Vitamaxi  tábor és búcsúbuli

Date: augusztus 18, 2015 Author: Szabó Eszter Categories: Legfrissebb hírek

 

Tanévünk végéhez érkezve mindig összeszorul a szívünk, mert már tudjuk, hamarosan el kell engedjük őket iskolába. De még mielőtt ezt megtennénk, méltó búcsút veszünk egymástól: táborba megyünk!

Sokaknak (ha nem mindenkinek) ez az első olyan alkalom, amikor a szülőktől távol, nem rokonoknál vagy barátoknál alszanak, ráadásul idegen helyen. Elsőre rémisztőn hangzik, de valójában hatalmas buli! Természetesen elősegítjük a ráhangolódást, melynek köszönhetően végül a gyerekek könnyebben vesznek búcsút szüleiktől, mint fordítva J Ez is az iskolássá avatás részét képzi! Három napot, két éjszakát töltöttünk el a Balaton partján, Zamárdiban.

Fantasztikus időnk volt! Minden nap felfedeztünk egy kis darabot a környékből (kilátó, kikötő, játszóterek, Szamárkő, stb.), tartottunk csendes pihenőt (melyek alatt mesét néztünk a hűs szálásunkon) és természetesen a strandolás sem maradhatott ki! Egyik esténken bevetettük magunkat a helyi Kertmoziba, a másik éjen szalonnasütéssel búcsúztattuk a mögöttünk álló évet. Jó volt felidézni a legkedvesebb élményeket!

Táborunk a Vitamaxi kertjébe való visszaérkezéssel ért véget, ahol a szülők már vártak minket rengeteg finom, otthon sütött süteménnyel.

Búcsúverssel, tarisznyával, öleléssel és könnyekkel búcsúztunk egymástól.

Köszönjük, 2014/2015-ös tanév! Örökké őrizni fogjuk évzáróa közös emlékeket.

Óvodapedagógus állás!

Budaörsön, a Vitamini óvodába, kétcsoportos intézményünkbe (2040 Budaörs, Szőlő köz 1.) legkésőbb 2018. augusztusi kezdéssel, határozatlan időre, szakmailag elkötelezett, mosolygós, kedves óvodapedagógust keresünk.

Lehetsz pályakezdő vagy gyakorlott, szeretettel várunk!
 Nem csak a gyerekek, a felnőttek is várnak egy jókedvű, lelkes, kreatív óvodapedagógust.

Jelentkezés:
Tóth Balázsné óvodavezetőnél
E-mail: bori@vitaminik.hu

Bővebb információ az óvodáról: http://www.vitaminik.hu