beiratkozás

  • Közösségi média!

beiratkozás

1. Kérjük, tájékozódj honlapunkon pedagógiai programunkról, napi- és hetirendünkről, tervezett programjainkról, munkatársainkról!

Amennyiben egyetértesz elveinkkel, céljainkkal, vedd fel a kapcsolatot velünk e-mailben: eszter@vitamaxi.hu, vagy telefonon: +36-30-954-38-39!

2.  A beiratkozáshoz szükséges személyes találkozót telefonon Szabó Eszterrel, a Vitamaxi vezetőjével egyeztetheted. Ezen alkalommal megismerheted intézményünket, felteheted a benned felmerült kérdéseket és megismertetheted velünk gyermeked aktuális helyzetét.

Február elején tartandó nyílt napjaink is nagy segítségedre lehetnek abban, hogy jobban megismerj minket.

3. Ha úgy döntesz, nálunk szeretnéd tudni gyermekedet a következő tanévben, töltsd ki jelentkezési lapunkat (melyet a honlapon megtalálsz) és küldd el nekünk e-mailben, aláírva.

4. Tizenkét férőhelyünk beteltével időpontot egyeztetünk veled, mely alkalommal családlátogatás formájában elmegyünk hozzátok, hogy megismerkedjünk gyermekeddel is. Erre az alkalomra kérjük összekészíteni a gyermekről készült korábbi szakvéleményeket és a nevelési tanácsadó által kiállított véleményt. (Ha van rá lehetőség, másolatot kérünk szépen ezekről a papírokról.)

5. Kölcsönös szimpátia esetén szerződést kötünk, aláírásotokkal elfogadjátok a házirendben és az egyéb csatolt dokumentumokban foglaltakat.

A friss orvosi igazolást és a gyermekre vonatkozó egyedi egészségügyi tudnivalókról szóló szülői nyilatkozatot elég a gyermek első vitamaxis napján bemutatnotok.

6. Egy közös, kreatív (szülős) délután keretein belül megismerkedhetnek a gyermekek leendő csoporttársaikkal és körülnézhetnek a Vitamaxiban.

Kedves Érdeklődők!

Február első hetében van lehetőségük bepillantást nyerni hétköznapjainkba, az alábbi időpontokban:

Február 4. hétfő (9:00-10:00): Mesezene foglalkozás

– A logopédiai alapú módszer segítségével bevezetjük a gyerekeket a hangzók világába, érzékenyítjük őket a magán- és mássalhangzókra. Anyanyelvi fejlesztést célzó foglalkozás.

Február 5. kedd (9:00-10:00): Mozgásfejlesztés

– Alapozó terápia mikrocsoportban.
.
Február 7. csütörtök (9:00-10:00): Mozgásfejlesztés

– Iskola-előkészítő torna teljes csoportban.

A foglalkozásokat követően kötetlen beszélgetésre nyílik lehetőség a tevékenységet tartó pedagógussal.

A nyílt napok a szülőknek szólnak, kérjük, hogy gyermek nélkül érkezzenek!
Számukra később tartunk majd ismerkedős kézműves délutánt.

Egy foglalkozáson egyszerre maximum 10 főt tudunk fogadni, ezért kérjük, hogy mindenképpen jelezzék előre részvételi szándékukat! Köszönjük.
Telefonszámunk: +36-30-212-6646
E-mail: zsemle@vitamaxi.hu
Facebook: Vitamaxi iskola-előkészítő

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!