beiratkozás

  • Közösségi média!

beiratkozás

1. Kérjük, tájékozódj honlapunkon pedagógiai programunkról, napi- és hetirendünkről, tervezett programjainkról, munkatársainkról!

Amennyiben egyetértesz elveinkkel, céljainkkal, vedd fel a kapcsolatot velünk e-mailben: zsemle@vitamaxi.hu, vagy telefonon: +36-30-212-66-46!

2.  A beiratkozáshoz szükséges személyes találkozót telefonon Dóra Ildikóval, a Vitamaxi vezetőjével egyeztetheted. Ezen alkalommal megismerheted intézményünket, felteheted a benned felmerült kérdéseket és megismertetheted velünk gyermeked aktuális helyzetét.

Február elején tartandó nyílt napjaink is nagy segítségedre lehetnek abban, hogy jobban megismerj minket.

3. Ha úgy döntesz, nálunk szeretnéd tudni gyermekedet a következő tanévben, töltsd ki jelentkezési lapunkat (melyet a honlapon megtalálsz) és küldd el nekünk e-mailben, aláírva.

4. Tizenkét férőhelyünk beteltével időpontot egyeztetünk veled, mely alkalommal családlátogatás formájában elmegyünk hozzátok, hogy megismerkedjünk gyermekeddel is. Erre az alkalomra kérjük összekészíteni a gyermekről készült korábbi szakvéleményeket és a nevelési tanácsadó által kiállított véleményt. (Ha van rá lehetőség, másolatot kérünk szépen ezekről a papírokról.)

5. Kölcsönös szimpátia esetén szerződést kötünk, aláírásotokkal elfogadjátok a házirendben és az egyéb csatolt dokumentumokban foglaltakat.

A friss orvosi igazolást és a gyermekre vonatkozó egyedi egészségügyi tudnivalókról szóló szülői nyilatkozatot elég a gyermek első vitamaxis napján bemutatnotok.

6. Egy közös, kreatív (szülős) délután keretein belül megismerkedhetnek a gyermekek leendő csoporttársaikkal és körülnézhetnek a Vitamaxiban.