beiratkozás

  • Közösségi média!

beiratkozás

1. Kérjük, tájékozódj honlapunkon pedagógiai programunkról, napi- és hetirendünkről, tervezett programjainkról, munkatársainkról!

Amennyiben egyetértesz elveinkkel, céljainkkal, vedd fel a kapcsolatot velünk e-mailben: zsemle@vitamaxi.hu, vagy telefonon: +36-30-212-66-46!

2. A beiratkozáshoz szükséges előzetes tájékozódást telefonon Dóra Ildikóval, a Vitamini Óvoda vezetőjével teheted meg. Ezen alkalommal röviden megismerheted intézményünket, felteheted a benned felmerült kérdéseket és megismertetheted velünk gyermeked aktuális helyzetét.

Február elején tartandó, tájékoztatónk és ismerkedős délutánunk is nagy segítségedre lehet abban, hogy megismerj minket, a helyszínt és a programunkat. Mi szintén megismerkedünk gyermekeddel és viszont.

3. Ha úgy döntesz, nálunk szeretnéd tudni gyermekedet a következő tanévben, töltsd ki jelentkezési lapunkat (melyet a honlapon megtalálsz) és küldd el nekünk e-mailben, aláírva.

4. Amennyiben gyermeked erősíti a következő nevelési év csapatát, e-mailben kérjük majd, hogy küldd el a róla készült korábbi szakvéleményeket, és az Oktatási Hivatal által kiállított határozatot, arról, hogy a gyermek még egy évet óvodai nevelésben tölthet. 

5. Még a nyári szünet előtt szülői értekezlet keretében megismerkedhetnek egymással a leendő csoport végleges tagjai és szüleik. 

6. Szeptemberben szerződést kötünk, aláírásotokkal elfogadjátok a házirendben és az egyéb csatolt dokumentumokban foglaltakat.

A friss orvosi igazolást és a gyermekre vonatkozó egyedi egészségügyi tudnivalókról szóló szülői nyilatkozatot, továbbá a szükséges adatokat tartalmazó dokumentumokat elég a gyermek első vitamaxis napjaiban bemutatnotok.

Családlátogatási kérdőívünket is ekkor kell majd kitöltve visszaküldenetek nekünk.